ΠΚ: Καλησπέρα, Θοδωρή! Σε ευχαριστώ που μας δίνεις αυτή τη συνέντευξη. Θα ήθελα να ξεκινήσουμε με λίγα λόγια για σένα και την πορεία σου στο ποδόσφαιρο.

Θοδωρής: Καλησπέρα, ευχαριστώ για την πρόσκληση. Το ποδόσφαιρο ήταν πάντα η μεγάλη μου αγάπη. Ξεκίνησα να παίζω σε τοπικές ομάδες από πολύ μικρή ηλικία και σύντομα συνειδητοποίησα ότι ήθελα να αφοσιωθώ στην προπονητική και ειδικά στην ανάπτυξη των νέων ταλέντων μέσα από τις ακαδημίες.

ΠΚ: Τι σε οδήγησε στην απόφαση να ασχοληθείς με τις ακαδημίες.

Θοδωρής: Πάντα είχα πάθος να βοηθώ τα παιδιά να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο όπως το αγάπησα κι εγώ. Η δουλειά στις ακαδημίες μου δίνει την ευκαιρία να επηρεάσω θετικά τη ζωή των παιδιών και να τα βοηθήσω να μάθουν τις αξίες της ομαδικότητας, της συνεργασίας και του αθλητικού πνεύματος από νωρίς.

ΠΚ: Πώς προετοιμάζεστε για την έναρξη της νέας χρονιάς στις ακαδημίες σας;

Θοδωρής: Η έναρξη της νέας χρονιάς είναι πάντα μια συναρπαστική περίοδος.

Στον Πανιώνιο Κερατσινίου, είμαστε μία ομάδα ανθρώπων, η οποία έχει συνεργαστεί με επιτυχία στο παρελθόν, με πάθος για το ποδόσφαιρο και αγάπη τα παιδιά. Δίνουμε έμφαση στη σωματική και ψυχολογική προετοιμασία των παιδιών, ώστε μέσα από τον αθλητισμό, να μάθουν το ευ αγωνίζεστε και ταυτόχρονα να εκτονώνονται και να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή.

ΠΚ: Ποιες είναι οι μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζετε ως προπονητής ακαδημιών;

Θοδωρής: Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις είναι η διατήρηση της ισορροπίας μεταξύ της απόδοσης και της διασκέδασης. Θέλουμε τα παιδιά να βελτιώνονται και να αποδίδουν καλά, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να απολαμβάνουν το παιχνίδι και να αναπτύσσουν μια υγιή σχέση με τον αθλητισμό. Επίσης, η επικοινωνία με τους γονείς είναι κρίσιμη, καθώς πρέπει να τους εκπαιδεύσουμε για να υποστηρίζουν σωστά τα παιδιά τους.

ΠΚ: Ποιο είναι το όραμά σου για το μέλλον των ακαδημιών σας;

Θοδωρής: Το όραμά μου είναι να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου τα παιδιά θα μπορούν να αναπτύξουν το πλήρες δυναμικό τους, τόσο σε αθλητικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Θέλω να δώσω έμφαση όχι μόνο στις ποδοσφαιρικές δεξιότητες, αλλά και στις ηθικές αξίες και την αθλητική παιδεία. Ελπίζω ότι από τις ακαδημίες του Πανιωνίου Κερατσινίου, θα βγουν όχι μόνο καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά και υπεύθυνοι και ολοκληρωμένοι άνθρωποι.

ΠΚ: Θοδωρή, σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. Καλή επιτυχία στη νέα χρονιά!

Θοδωρής: Ευχαριστώ κι εγώ. Καλή επιτυχία σε όλους μας και ελπίζω να έχουμε μια υπέροχη χρονιά γεμάτη επιτυχίες και χαμόγελα.

Επισκέψεις σελίδας 80678