Η Σύνδεσμος Α.Ε. αποτελεί μία δεύτερης γενιάς ελληνική εταιρεία με μακροχρόνια παρουσία στον τομέα των φαρμακευτικών προϊόντων, υπηρετώντας την ελληνική αγορά εδώ και 30 χρόνια. Με βαθιά αφοσίωση στην ποιότητα και την καινοτομία, η εταιρεία έχει εδραιωθεί ως αξιόπιστος συνεργάτης για φαρμακαποθήκες και φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα.

Στοχεύοντας στην Υποστήριξη του Έλληνα Φαρμακοποιού

Κεντρικός πυλώνας της φιλοσοφίας της Σύνδεσμος Α.Ε. είναι η δέσμευση για την παροχή ποιοτικών προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές, με στόχο τη στήριξη του Έλληνα φαρμακοποιού. Η εταιρεία προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων ιατροτεχνολογικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων, δραστικών φαρμακευτικών ουσιών, πρώτων υλών, εργαστηριακού εξοπλισμού και υλικών συσκευασίας.

Επενδύσεις στην Καινοτομία και στην Ποιότητα

Αντιλαμβανόμενη την αυξανόμενη σημασία του γαληνικού σκευάσματος (compounding) για τον Έλληνα φαρμακοποιό, η Σύνδεσμος Α.Ε. έχει επενδύσει σημαντικά στη δημιουργία μιας υπερσύγχρονης μονάδας ανασυσκευασίας δραστικών φαρμακευτικών ουσιών και πρώτων υλών. Αυτή η μονάδα πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας, με πιστοποίηση συμμόρφωσης με τους Κανόνες Καλής Παραγωγής (GMP) από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) και πιστοποίηση ISO 13485:2016 για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας Ιατρικών Συσκευών.

Ανταπόκριση στις Προκλήσεις της Πανδημίας

Στο πλαίσιο της πανδημίας COVID-19, το καλοκαίρι του 2020, η Σύνδεσμος Α.Ε. απέδειξε την κοινωνική της ευθύνη, προχωρώντας στην εγκατάσταση και λειτουργία παραγωγικής μονάδας πιστοποιημένων ιατρικών μασκών με το brand name SynMask. Η κίνηση αυτή διασφάλισε την επάρκεια ιατρικών μασκών σε μια κρίσιμη περίοδο, ενισχύοντας την προστασία της δημόσιας υγείας.

Εξειδικευμένες Λύσεις για το Ελληνικό Φαρμακείο

Από το 2015, η εταιρεία έχει αναπτύξει μια σειρά εξειδικευμένων προϊόντων – βάσεων για την παρασκευή γαληνικών σκευασμάτων με το brand name CHEMCO, αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία της στο χώρο και την εξειδίκευση του επιστημονικού προσωπικού της. Επιπλέον, έχει ιδρύσει ένα τμήμα Ιατρικής Ενημέρωσης, το οποίο εστιάζει στην επιμόρφωση των δερματολόγων σχετικά με τις δυνατότητες των γαληνικών σκευασμάτων στα ελληνικά φαρμακεία.

Έμφαση στην Έρευνα και Ανάπτυξη

Στο πλαίσιο της συνεχούς εξέλιξης, το 2018 η Σύνδεσμος Α.Ε. δημιούργησε το Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης, με στόχο την ανάπτυξη νέων εξειδικευμένων λύσεων που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών της. Η δέσμευση για καινοτομία και ποιότητα καθιστά τη Σύνδεσμος Α.Ε. ηγέτη στον τομέα της, διασφαλίζοντας ότι οι Έλληνες φαρμακοποιοί και οι πελάτες τους έχουν πρόσβαση στα καλύτερα προϊόντα της αγοράς.

Ευχαριστήριο Μήνυμα για τη Χορηγία στον Πανιώνιο Κερατσινίου

Η Σύνδεσμος Α.Ε. επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά τη δέσμευσή της στη στήριξη της ελληνικής κοινωνίας, προσφέροντας την πολύτιμη χορηγία της στον Πανιώνιο Κερατσινίου. Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τη Σύνδεσμος Α.Ε. για τη στήριξή της, η οποία ενδυναμώνει τις προσπάθειες του συλλόγου μας να προάγει τον αθλητισμό και τις αξίες της συνεργασίας και του ευ αγωνίζεσθαι. Με τη βοήθεια της Σύνδεσμος Α.Ε., ο Πανιώνιος Κερατσινίου μπορεί να συνεχίσει την πορεία του με αυτοπεποίθηση και να συμβάλει στην ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος στην περιοχή μας.

Η Σύνδεσμος Α.Ε. συνεχίζει να επενδύει στην ποιότητα, την καινοτομία και την εξυπηρέτηση, προσφέροντας λύσεις που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του φαρμακευτικού τομέα στην Ελλάδα. Με ισχυρό όραμα και αφοσίωση, η εταιρεία παραμένει σταθερά προσηλωμένη στις αξίες της, στηρίζοντας με κάθε τρόπο την ελληνική κοινωνία και το υγειονομικό της σύστημα.

Προβολές Άρθρου 92605

Spread the love